0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Pomerol

Pomerol er et meget eftertragtet vinområde i Frankrig. Det er et lille område beliggende i Bordeaux. De varme temperaturer i Pomerol giver en moden og meget velsmagende vin. Hos Winther Vin forhandler vi mange specielle vine, og den eftertragtede Pomerol er en naturlig del af udvalget.              

Vinområdet Pomerol i Frankring blev alment kendt i begyndelsen af 1950’erne. Her produceres nogle af verdens dyreste vine. Det er her, du finder de eftertragtede vine fra Petrus og Le Pin. Da området er småt og efterspørgslen af de fantastiske vine stor, gør det priserne af vine fra Pomerol høje. Du finder et unikt udvalg her hos Winther Vin.

Populær og eftertragtet vin fra Frankrig

Pomerol nydes af mange i Danmark og resten af Skandinavien, da vinene fra området passer til alle lejligheder. Du finder både kraftige og modne vine, der gør sig godt til de lidt tungere retter der serveres i efteråret og vinteren. Mens der også er lettere vine fra Pomerol, der passer godt til sommerens lettere retter.

Kendetegnende ved vine fra Pomerol er, at de er fløjsbløde og elegante. Vinene skal modne, og åbner op for en verden af spændende dufte. Det er især duften af trøffel, der kommer til udtryk i vin fra Pomerol.

Cabernet Franc og Merlot

De populære Pomerol-vine indeholder kendte druer som Carbernet Franc og Merlot. Druen Carbernet Franc giver vinen kompleksitet, mens Merlot druen giver runde, generøse og alkoholrige rødvine.

Pomerol modnes til sammenligning hurtigere end vine fra Medóc i vest, da størstedelen af druemosten er lavet på Merlot, der ikke kræver så lang lagring som druen Cabernet Sauvignon.

Kunden og vinen i fokus

Hos Winther Vin er du i fokus, derfor har vi gjort det nemt for dig, så du kan finde de bedste vine her på siden. Du kan mixe dit favoritudvalg af vine her hos os, og vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for en at have en guide med på vejen.

grape fruits on the vines

Pinot Noir Druen

Pinot Noir: Dronningen af Vindruer Når vi taler om ædle druesorter, kan Pinot Noir ikke undlades. Dette er en druesort, der er kendt som “Dronningen af Vindruer,” og det er

Læs mere »
salmon sushi on a ceramic plate

Vin til sushi

Vin til Sushi Sushi er en gastronomisk oplevelse, og hvad bedre end at sammensætte to gastronomiske oplevelser. Med et måltid sushi og den rigtige vin kan oplevelsen nå nye højder.

Læs mere »
steak on table near wineglass

Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad Er du på udkig efter en vin til oksemørbraden, er du kommet det rette sted. Med udgangspunkt i den enkle version af oksemørbraden, skal denne suppleres med

Læs mere »
deer looking backwards

Vin til vildt

Vin til vildt Vildtsæsonen er skudt i gang, og den rette vin til middagen skal findes. Vinen fremhæver alle de gode smage i maden, og skal du have et måltid

Læs mere »
wine and pizza

Vin til pizza

Vin til pizza Hvis du gerne vil have endnu mere ud af smagsoplevelsen, når der skal pizza på bordet, er en god vin til pizza det oplagte valg. Men hvilken

Læs mere »
red meat with chili pepper and green spies

Vin til oksekød

Vin til oksekød Vin og oksekød er et sikkert match, men det kræver, at du vælger den rette flaske til lige netop det stykke kød, du planlægger at servere. Men

Læs mere »
Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner