Pomerol

Pomerol er et meget eftertragtet vinområde i Frankrig. Det er et lille område beliggende i Bordeaux. De varme temperaturer i Pomerol giver en moden og meget velsmagende vin. Hos Winther Vin forhandler vi mange specielle vine, og den eftertragtede Pomerol er en naturlig del af udvalget.              

Vinområdet Pomerol i Frankring blev alment kendt i begyndelsen af 1950’erne. Her produceres nogle af verdens dyreste vine. Det er her, du finder de eftertragtede vine fra Petrus og Le Pin. Da området er småt og efterspørgslen af de fantastiske vine stor, gør det priserne af vine fra Pomerol høje. Du finder et unikt udvalg her hos Winther Vin.

Populær og eftertragtet vin fra Frankrig

Pomerol nydes af mange i Danmark og resten af Skandinavien, da vinene fra området passer til alle lejligheder. Du finder både kraftige og modne vine, der gør sig godt til de lidt tungere retter der serveres i efteråret og vinteren. Mens der også er lettere vine fra Pomerol, der passer godt til sommerens lettere retter.

Kendetegnende ved vine fra Pomerol er, at de er fløjsbløde og elegante. Vinene skal modne, og åbner op for en verden af spændende dufte. Det er især duften af trøffel, der kommer til udtryk i vin fra Pomerol.

Cabernet Franc og Merlot

De populære Pomerol-vine indeholder kendte druer som Carbernet Franc og Merlot. Druen Carbernet Franc giver vinen kompleksitet, mens Merlot druen giver runde, generøse og alkoholrige rødvine.

Pomerol modnes til sammenligning hurtigere end vine fra Medóc i vest, da størstedelen af druemosten er lavet på Merlot, der ikke kræver så lang lagring som druen Cabernet Sauvignon.

Kunden og vinen i fokus

Hos Winther Vin er du i fokus, derfor har vi gjort det nemt for dig, så du kan finde de bedste vine her på siden. Du kan mixe dit favoritudvalg af vine her hos os, og vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for en at have en guide med på vejen.

Vin til fjerkræ

Hvis du leder efter en god vin at servere til fjerkræ, så vil du have mange gode muligheder, der både befinder sig i rødvinens og hvidvinens domæne. Det afhænger af

Læs mere »

Vin til fisk

Når der skal fisk på bordet, så er det næsten uden undtagelse en hvidvin, der vil være det bedste valg, når du skal finde den vin, der skal ledsage måltidet.

Læs mere »

Vin til svinekød

Når der skal et godt stykke svinekød på bordet, så fortjener kødet en vin, der kan ledsage smagsoplevelsen og skabe en smuk harmoni mellem mad og vin. Svinekød kommer i et

Læs mere »

Vin fra Saint-Èmillion

Saint-Èmillion er et vindistrikt i Bordeaux-regionen, der er hjem for nogle af de bedste og mest prestigefyldte rødvine, som Frankrig har at byde på. Grands Crus-vinene fra Saint-Èmillion er vin

Læs mere »

Veneto Vin

Veneto er en region i det nordøstlige Italien, og det er her du stifter bekendtskab med de berømte vine Ripasso, Valpolicella og Amarone Della Valpolicella. Disse robuste vine fra Veneto

Læs mere »

Toscana Vin

Toscana er et smukt område, der er at finde i trekanten mellem Genova, Bologna og Rom på den italienske vestkyst. Toscansk vin er blevet en kilde til mange gode oplevelser,

Læs mere »
Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.