Whisky

Whisky – de bedste af de bedste

Passer til..
Land
Mærke
Drue
Område
Drikkemoden
Alkohol procent
Produkter

Viser alle 6 resultater

 • Spiritus

  Ben Nevis Special Reserve blended whisky

  Vurderet 0 ud af 5
   199,00 Tilføj til kurv
 • Spiritus

  Flatnöse Blended Scotch Whisky 43% 0,50

  Vurderet 0 ud af 5
   249,00 Tilføj til kurv

Whisky – de bedste af de bedste

Velkommen til Winther Vin! Her på siden finder du vores store udvalg af whisky, som med garanti byder på noget, der falder lige i din smag.

Vi tilbyder naturligvis alle vores whiskyer til favorable priser, hvorfor du altså hverken behøver at gå på kompromis med pris eller kvalitet, når du skal ud og finde den helt perfekte whisky.

Udforsker du vores spændende udvalg af whisky, giver du således dig selv muligheden for at nyde det bedste af det bedste – og hvem siger nej til det?

Det gode ved whisky er desuden, at du aldrig finder to mærker, der smager 100% ens.

Køb således en god whisky her hos os, og anvend den enten i dine drinks eller drik den blot ren.

Hvordan bliver whisky fremstillet?

Whisky er bygget op af korn, og det hele starter med, at malten blødes, spires og tørres, hvorefter man tilsætter kogende vand.

Gæringsprocessen sættes i gang, når der senere bliver tilsat gær, og i løbet af denne proces har producenten mulighed for at foretage sine helt egne ændringer, således der bliver lavet unikke smagsnuancer.

Under tørringen af eksempelvis skotske whiskyer, er der tilsat tørv, hvilket giver en helt unik smag.

Ønsker du af afprøve en sådan whisky, tilbyder vi blandt andet Tomatin 12 år Single Highland Malt Scotch Whisky, som netop stammer fra Skotland.

Fremstillingen af malt whisky kan på rigtig mange måder minde om den måde, som man normalt fremstiller øl på.

Først udblødes byggen i kildevand, således det begynder at spire – på denne måde bliver det omdannet til gæringsdygtigt sukker.

Når byggen er tørt, koges det, hvorefter det igen afkøles. Gæret tilsættes, når bygen er kommer over i tanke, og herefter kommer det over i destillationsapparater.

Her fordampes alkoholen og der bliver igen destilleres – det kan gøres op til 3 gange.

Når whiskyen skal lagres, hældes det op i egetræsfade, hvor det får lov til at stå i 3 år – i Skotland står det typisk mellem 5 til 10 år.

Hvordan skal jeg drikke min whisky?

Har du fundet den helt perfekte whisky, men er du i tvivl om, hvordan den nydes bedst muligt?

Så finder du muligvis lidt hjælp lige her. Der er nemlig mange forskellige meninger om, hvordan en whisky nydes ’korrekt’, men i bund og grund er det altså en smagssag – specielt når det omhandler, om den skal nydes med eller uden is.

Nogle mener, at is ødelægger en god whisky, idet den nedsatte temperatur gør, at vores smagsløg ikke opfanger så mange smagsnuancer.

Andre mener, at en isterning eller to i en whisky giver en behagelig temperatur samt en mere blød, afrundet smag.

Ofte lyder den generelle anbefaling dog på, at man bør nyde en god whisky ved stuetemperatur og i et decideret whiskyglas.

Stort udvalg af whisky hos Winther Vin

Her hos Winther Vin tilbyder vi således et stort udvalg af whisky, hvorfor du med garanti også finder én, der falder lige i din smag.

Det gælder desuden ligegyldigt, om du er på udkig efter en blended malt whisky, en single malt whisky eller blot noget helt andet.

Her hos Winther Vin står vi desuden altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med en billig whisky, men helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag – og hvem ønsker ikke det?

Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af whisky her på siden, og find netop din favorit allerede i dag.

Shopping Cart
Er du over 18 år? Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin. Bekræft nedenunder at du er over 18 år.