0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Vin til oksemørbrad

Er du på udkig efter en vin til oksemørbraden, er du kommet det rette sted. Med udgangspunkt i den enkle version af oksemørbraden, skal denne suppleres med en vin, der ikke er for kraftig. 

Vinens formål

Til måltidet hvor oksemørbraden serveres, er det vigtigt at huske på, at vinen skal ses som en støtte til måltidet. Derfor skal du finde en vin, der supplerer og fremmer smagene i oksemørbraden.

Smagene er mange, og du er derfor på udkig efter en vin, der er ikke er for dominerende i sin smag, er støttende, men stadig kraftfuld og karakteristisk. Overordnet er det rødvinen, der passer bedst til oksemørbraden. 

Oksemørbradens vin 

Oksemørbraden har en dejlig, kraftig smag. Hertil serveres den ofte med sovs og garniture. Vi anbefaler et klassisk vinvalg som ledsager af retterne. En fransk vin fra Bordeaux er et rigtigt godt vinvalg til kødet. Er mørbraden marineret, krydret eller grillet, kan det være nødvendigt med en mere kraftig vin. 
Skal du servere den perfekte vin til en middag med oksekød på menuen, har vi samlet et udvalg af vine til dette formål. Find dem her.

Vi anbefaler Hillside Valley Black Label Zinfandel 0,75 NV til oksemørbrad

 
 

Hillside Valley Zinfandel Black Label har en lækker bouquet af mørke bær og en anelse krydderi. Smagen er tæt med rigelig moden frugt i god harmoni med krydderier og med en dejlig vedvarende eftersmag.
En typisk Zinfandel i elegant stil. Nyd Hillside Valley Black Label til kraftige retter med masser af krydderi.

Det kræver stor omhyggelighed og frem for alt dygtighed at dyrke Zinfandel-druer, men det er til fulde lykkedes for vore winemakers til Hillside Valley Black Label, som er en flot eksponent for californisk Zinfandel.

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.