0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Vodka

Vodka – det bedste af det bedste

Passer til..
Land
Mærke
Drue
Område
Alkohol procent
Produkter

Viser alle 4 resultater

Vodka – det bedste af det bedste
Velkommen til Winther Vin! Her på siden finder du vores store udvalg af vodka.

Udvalget spænder bredt, hvorfor du med garanti også finder noget, der falder lige i din smag.

Vodka er en sand klassiker indenfor spiritus, og du kan blandt andet bruge vodka i en lang række forskellige vodka drinks.

En vodka kan desuden have mange forskellige smagsnuancer, som også er med til at give vodkaen en lang række forskellige anvendelsesmuligheder.

Vælger du således at have en vodka stående i hjemmet, har du altid mulighed for at være kreativ og mixe et væld af forskellige drinks og cocktails.

Her på siden finder du både dansk vodka samt vodka fra Rusland, de har dog alle én ting de fælles – de er ualmindeligt gode!

Her hos Winther Vin tilbyder vi nemlig kun det bedste af det bedste, og du kan derfor med stor fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af vodka her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Neutral vodka og aromatiseret vodka
Der findes, som nævnt, en lang række forskellige typer af vodka, og de forskellige typer inddeles ofte efter smag, hjemsted eller brygningsproceduren.

De mest grundlæggende typer af vodka er dog den neutrale vodka samt den aromatiserede vodka.

En neutral vodka har en klar farve og en stærk alkoholisk smag.

Denne type af vodka har hverken smag eller aroma, og derfor vil du også opleve, at smagen på forskellige mærker af neutral vodka er nogenlunde den samme.

I forsøget på at udligne den stærke alkoholiske smag, som findes i de neutrale vodkaer, blev den aromatiserede vodka til.

I forsøget tilsatte man nemlig forskellige smagsvarianter til en neutral vodka, og smagsvarianterne var ofte frugtsmage som blandt andet æble, pære, appelsin, citron og bær.

Med en aromatiseret vodka har du således mulighed for at lave et hav af forskellige vodka drinks, som alle kan give dig nye, spændende smagsoplevelser.

Vodka fra hele verden
Her på siden finder du således et spændende udvalg af vodka, og du har blandt andet mulighed for at købe vores Chase vodka, som er en luksus vodka fra England.

Vodkaen blev i 2010 kåret til verdens bedste vodka, hvorfor du altså ikke går helt galt i byen, hvis du vælger at købe denne med hjem.

Denne vodka serveres allerbedst alene i et glas med is.

Du har dog også mulighed for at købe en god, dansk vodka – nemlig Vodka Bornholm.

Dette er en økologisk vodka, som kommer i en champagneflaske med LED lys, hvorfor du med stor fordel kan anvende den til enhver eksklusiv fest.

Du kan nyde denne vodka ren eller som en ingrediens i en cocktail.

Er du dog helt vild med russisk vodka, tilbyder vi naturligvis også det.

Her på siden finder du nemlig den fantastiske Imperia Russian Vodka, som er en ualmindeligt ren, krystalklar og fløjlsblød vodka.

Den er autentisk, kraftfuld og smuk og du vil med garanti elske den.

Stort udvalg af vodka hos Winther Vin
Her hos Winther Vin tilbyder vi således et stort udvalg af vodka, hvorfor du med garanti også finder én, der falder lige i din smag.

Vi står desuden altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med en billig vodka, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det?

Her hos Winther Vin bestræber vi os på god service og hurtig levering.

Har du derfor spørgsmål til vores store udvalg af vodka, eller blot noget helt andet, kan du altid kontakte os.

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner