0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Virksomhedsoplysninger
Winther Vin

Granhøjgaard

Enkeltmandsvirksomhed
Tingbækvej 5
3200 Birkerød

CVR-adresse: Ahornvej 1, 3200 Helsinge
jesper@winthervin.dk
Cvr. DK 38945149

Kundeservice

Du kan kontakte Os på tlf. 30 54 31 70 alle hverdage fra kl. 9.00 til 16.00 eller døgnet rundt på jesper@winthervin.dk
Alle henvendelser besvares inden for 24 timer på alle hverdage.

”Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. ”

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på winthervin.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelse/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Handelsbetingelser Generelt

Personlige oplysninger

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os på winthervin.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, E-mail adresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos winthervin.dk (Winther Vin) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren for winthervin.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til winthervin.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand og benyttes kun inden for koncernen, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos winthervin.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til winthervin.dk via e-mail jesper@winthervin.dk.

Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Priserne er ekskl. fragt / levering. Vi har valgt at sælge vinene til de bedste priser, og ønsker du levering tillægges der fragt på kr. 49,00 kr. pr. ordre uanset antal flasker. Dog vil det være fragtfrit ved ordre over 749,00 kr.

Prispolitik

Vores prispolitik er ganske simple. Prisen pr. flaske er gældende ved løssalg og er fastsat ud fra en seriøs vurdering for vinenes kvalitetsmæssige niveau samt oplevelse. Dette for at give vores kunder en retningslinje om, hvilket niveau vinen har. Det er meget vigtigt at slå fast, at vores pris pr. flaske ikke er en “førpris” eller “normalpris”. Det er prisen ved løssalg, dvs. ikke hele kasser. Prisen ved køb af hele kasser ( v/12 flasker ) er det gode køb hvor vi garanterer at du får meget mere end du betaler for. Vores filosofi er, at du som kunde altid skal føle at du er kommet hjem med mere end du egentligt har betalt for. Vores koncept er bygget op på storkøb, gennem vores sammenarbejdes partnere, opkøb af konkursbo samt egenproduktion af vine hvor ingen andre skal tjene guld på varerne, blandt andet fra vores egen vinmark på Granhøjgaard.

Minimumskøb – Smagekasser

Hos Winther Vin betinger du dig ikke til at købe hele kasser af en vin. Du kan sammensætte din egen smagekasse på min. 12 flasker. Den pris du betaler pr. flaske i din egen smagekasse er 12 stk. prisen hos os. Det gør at du kan smage forskellige vine inden du beslutter dig for at købe hele kasser af en enkelt varer. Når du komponere din smagekasse menes der at du kan vælge 1 flaske af hver variant til 12-stk’s prisen.

Bestilling

Vi bestræber os på at afsende bestilte varer hver dag. Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af Winther Vin.

Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette under bemærkninger.

Betaling med Dankort & Kreditkort på internettet

Hvis du vælger at betale over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine kortoplysninger. Hvis du er usikker på brugen af vores e-shop og betalingssystemet er du velkommen til at ringe, og vi skal hjælpe dig igennem butikken. Vi tager ikke kortgebyrer. Vi hæver først beløbet når varerne sendes fra vores butik I shoppen kan du betale med VISA, MasterCard, Visa Elektron og JBC samt alm. Dankort. Hvis du ikke ønsker at betale med dit Dankort over internettet har du følgende muligheder:

Betaling via bank

Hvis du betaler via vores bank ved bestilling, sparer du efterkravsgebyret. Følgende er din mulighed for at betale direkte til vores bank:
Danske Bank a/s: reg.nr 3409 Kontonr. 12474776
OBS! Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen i henhold til dansk lovgivning.
Skriv altid dit kundenummer (som er dit telefonnummer) som reference i overførsel.

Levering

Winther Vin lever selv vinen, eller benytter et fragtfirma Danske Fragtmænd, SRT, DAO, Bring. Hvis du vælger at få leveret vin direkte hjem til dig selv eller erhvervsadressen og der ikke er nogen hjemme når vi kommer på adressen, har du mulighed for at bede os stille det. Vælger du at meddele os at vi godt må stille varerne på adressen, er det på egen risiko. Vi benytter også muligheden for at få leveret vinene til såkaldte droppoint steder, det er butikker der ligger i nærheden af dig, hvor vinen bliver opbevaret indtil du afhenter den. Vi anbefaler at du benytter dig af droppoint stederne når du bestiller vin i varmt eller koldt vejr, så vinene ikke står og bliver dårlige i solen eller frosten. Du bedes dog sende en mail til jesper@winthervin.dk, for at fortælle at det er dette du ønsker. Vi tager ikke vin tilbage der har været opbevaret forkert.

Winther Vin levere vin til alle steder i Danmark.

Leveringstiden er 1 – 3 dage, med mindre der under produktet er oplyst andet.

Fragtomkostninger i Danmark (bro faste øer)

Uanset antal flasker – 49,00 inkl. moms og Fragtfri levering ved køb for minimum DKK 749,00

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til jesper@winthervin.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Winther Vin
Tingbækvej 5
3460 Birkerød

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret

Ved enhver reklamation bedes du henvende dig til Winther Vin, Tingbækvej 5, 3460 Birkerød, på tlf. 30 54 31 70 eller på e-mail: jesper@winthervin.dk

Transportskader ved skader opstået under transport, bedes dette straks anmeldes til Winther Vin. Hvis pakken er synligt beskadiget ved modtagelse, bedes man enten nægte modtagelse, eller få påført på følgebrevet, at der tages forbehold for modtagelse, ved skader på varen opstået som følge af transportskade. Hvis du er i tvivl, kontakt endelig Winther Vin.

Reklamation- og varereturnering

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Winther Vin
Tingbækvej 5
3460 Birkerød

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering kan også ske ved aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Cookies

På winthervin.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Cookies på winthervin.dk administreres udelukkende af winthervin.dk, Systemhosting samt SmartWeb. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Jesper Winther på jesper@winthervin.dk

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på winthervin.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere winthervin.dk

Aldersgrænse

Du skal være fyldt minimum 18 år for at kunne handle på winthervin.dk
Ved godkendelse af din ordre bekræfter du at være fyldt minimum 18 år på dagen for afgivet bestilling.
Ved levering af de bestilte varer kan der forlanges dokumentation ved gyldigt billede ID.

Tvist

Enhver handel på winthervin.dk gennemføres under dansk lov og enhver tvist vil blive behandlet under denne.

Klageadgang


Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte jesper@winthervin.dk
. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os via mail

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner