0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

wine and pizza

Vin til pizza

Hvis du gerne vil have endnu mere ud af smagsoplevelsen, når der skal pizza på bordet, er en god vin til pizza det oplagte valg. Men hvilken vin drikker man til pizza? Læs med herunder og få et par gode anbefalinger. 

Delikat hvidvin til pizza

Der er stor forskel på pizzaer, og derfor vil der også være stor forskel på hvilken vin, der vil passe til netop din pizza. Der er dog alligevel et par ting, som går igen fra pizza til pizza, hvorfor der kan gives et par generelle råd til valg af vin til pizza. 

I de fleste pizzaer er tomatsovsen nemlig et centralt element, og derfor skal din vin passe til tomatens dominerende smag. Tomatsovs er både syrlig og sød, og det bør din vin derfor også være. Det finder du bl.a. i hvidvine på Chardonnay-druen fra Californien, Chile eller Tyskland.

Vi anbefaler

Tuli Chardonnay

til pizza

 

Tuli Chardonnay 2020 – Skab Mindernes Smag:

Forkæl dine smagsløg med Tuli Chardonnay 2020. Denne fortryllende vin fra Tuli forener aromaer af saftige æbler, eksotisk ananas og frisk citrus til en harmonisk oplevelse. Vurderet 4,0 på Vivino og elsket af vores kunder.

Tuli Chardonnay 2020 er perfekt til alle lejligheder, fra aperitif til hovedretter. Bestil din flaske i dag hos WintherVin.dk og oplev den unikke smag af Tuli.

Sæt kursen mod uforglemmelige smagsoplevelser med Tuli Chardonnay 2020. Grib chancen nu!

Vivino´s anmeldere er heller ikke i tvivl

Se udvalget af hvidvine her. 

Smagfuld rødvin til pizza

Hvis du foretrækker rødvin, kan du også sagtens finde en god rødvin til din pizza. Husk dog at vælge en rødvin, der ikke kommer til at dominere pizzaens smag. Det handler om at skabe den rette balance mellem fyldet og krydderierne på pizzaen. Overvej her en rødvin på Primitivo-druen eller den californiske Zinfandel. 

Vi anbefaler

Farnese Ultima Quattro Uve

til pizza

 

Dine smagsløg bliver forkælet

Hvis du er til italiensk vin, vil du med sikkerhed også falde for denne Ultima Edizione di Farnese . Vinen er så all round at den passer til det meste, lige fra sofa hygge til pasta retter, en stor saftig bøf  eller en omgang tapas. Duften er en lækker og fyldt med frugt af brombær og skovbær som går over i en mere blommet saftig stil efter kort tid i glasset. På samme tid åbner fadstilen sig og peber samt lidt urter kommer til. Smagen er igen præget af forskellige bær toner, lakrids, peber samt grønne urter og vanilie fra fad. Ved en god iltning åbner du op for mange flere krydderier og fadet bliver endnu mere dominerende. Helhedsindtrykket er en vin som er fyldig, rund og behagelig hele vejen. En pleaser-vin af super god kvalitet.

Vivino´s anmeldere er heller ikke i tvivl 4 stjerner

Vi har samlet alle rødvine her. 

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.