0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Vin til fjerkræ

Hvis du leder efter en god vin at servere til fjerkræ, så vil du have mange gode muligheder, der både befinder sig i rødvinens og hvidvinens domæne. Det afhænger af tilberedningen, men her er nogle gode råd, som du kan støtte dig op ad og bruge som overordnede retningslinjer.

En let rødvin til stegt fjerkræ

Har du en kylling eller andet fjerkræ, der er tilberedt uden sovs, men i ovn, som det er sædvanen i mange familier, så vil en afdæmpet rødvin med lette tanniner stå godt til maden. Det kan være en fransk vin, såsom en Pinot Noir eller Beaujolais, men en Bordeaux vil også være et godt bud. 

Hvis dit fjerkræ er tilberedt i en mere fyldig sovs, så kan du også tillade dig at gå efter en mere kraftig vin såsom en Amarone eller Valpolicella fra Italien.

Vi anbefaler MAKE IT BIG! True Pinot Noir Californien 2020 til stegt fjerkræ

 

MAKE IT BIG! fra skønne Californien er en silkeblød og fyldig Pinot Noir rødvin. Duften byder på kirsebær og ribs. I ganen er vinen blød og behagelig med en elegant frugtkarakter og bløde modne tanniner. MAKE IT BIG er en elegant rødvin med masser af saft og kraft.

MAKE IT BIG Pinot Noir er en hyldest til verdens mest storslåede by New York City. Byens ikoniske Frihedsgudinde der repræsenterer frihed og drømme, og derfor navnet på denne vin MAKE IT BIG!

Hvidvin er også godt til fjerkræ

Som du nok kan regne ud, så vil en fyldig hvidvin også passe godt til fjerkræ, der er tilberedt uden alt for megen sovs eller andre smagsforstærkere. Gå efter en elegant Chardonnay eller lignende, når du skal finde en god hvidvin til din næste middag med fjerkræ.

Vi anbefaler Grand Valbet Chardonnay Colombard 2020 til fjerkræ

 

Farven når den kommer i glasset er lys og tæt med grønlige reflekser. Den dufter af hvide frugter og blomster kombineret med honning.

Smagen er frisk og fyldig og meget lig duften.

Denne vin kan nemt nydes kold og allene med chips, men den vil også passe perfekt med hvidt kød, fisk, skaldyr og salater. Vi er sikre på at du vil finde en ny favorit i denne vin og til denne pris står den ret alene.

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner