0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Vin til vildt

Vildtsæsonen er skudt i gang, og den rette vin til middagen skal findes. Vinen fremhæver alle de gode smage i maden, og skal du have et måltid med vildt, anbefaler vi, at du finder vinen til netop dette formål.

Ligesom der er mange former for vildt og tilbehør hertil, er der også mange forskellige vine, alt efter hvilket måltid, der serveres. 

Mørkt kød, mørk vin 

Serverer du et måltid vildt, hvad end det er gæs, ænder, fasaner eller råvildt, så gå efter en vin, der ikke er for voldsom, men alligevel kraftfuld. Vinens formål er at fremhæve og støtte smagene og skal derfor ikke være for karakteristisk, men nærmere lægge sig i baggrunden og i stedet pege på de vilde smage. 

Når der er tale om vildt, findes det mørkere kød frem, hvilket automatisk peger på en rødvin. Vildt er magert kød, der tilberedes på en ‘fed’ måde. Derfor kan et godt modspil til den ‘fede mad’ være en vin med struktur, syre og tannin. Se vores udvalg er strukturerede vine til dit måltid vildt. 

Vi anbefaler Chateau de Colombe Sainte Castillon Cotes de Bordeaux 2020 til mørkt kød

 

Det prisvindende Château de Colombe er gemt væk i Castillon Côtes de Bordeaux, ved siden af ​​Saint Emilion. Denne lille ejendom var overset, men siden Laithwaite’s overtog ejerskab i 2012, er der med største omhu taget hånd om vinmarken og vinkælderen.

Vores Head Winemaker, Haut-Brion erfarende Jean-Marc Sauboua, opdagede hurtigt potentialet i bjergets stejle sydvendte skråninger og kalksten. At dømme efter de otte guldmedaljer de har vundet for de sidste tre årgange, havde han helt ret.

Vinen til hjort

Er du på udgik efter en vin, der fremmer smagene i hjortekød, har vi samlet en række vine, der tjener præcis dette formål. Find dem her.

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner