Vildtsæsonen er skudt i gang, og den rette vin til middagen skal findes. Vinen fremhæver alle de gode smage i maden, og skal du have et måltid med vildt, anbefaler vi, at du finder vinen til netop dette formål.
Ligesom der er mange former for vildt og tilbehør hertil, er der også mange forskellige vine, alt efter hvilket måltid, der serveres.
Mørkt kød, mørk vin
Serverer du et måltid vildt, hvad end det er gæs, ænder, fasaner eller råvildt, så gå efter en vin, der ikke er for voldsom, men alligevel kraftfuld. Vinens formål er at fremhæve og støtte smagene og skal derfor ikke være for karakteristisk, men nærmere lægge sig i baggrunden og i stedet pege på de vilde smage.
Når der er tale om vildt, findes det mørkere kød frem, hvilket automatisk peger på en rødvin. Vildt er magert kød, der tilberedes på en ‘fed’ måde. Derfor kan et godt modspil til den ‘fede mad’ være en vin med struktur, syre og tannin. Se vores udvalg er strukturerede vine til dit måltid vildt.
Vinen til hjort
Er du på udgik efter en vin, der fremmer smagene i hjortekød, har vi samlet en række vine, der tjener præcis dette formål. Find dem her.