0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Languedoc

I det sydfranske middelhavsområde ligger regionen Languedoc-Roussillon, der er Frankrigs vigtigste vinregion – i hvert fald set med mængderne for øje. Languedoc-Roussillon er det største vinproducerende distrikt i verden. Man siger, at mellem 30-40% af al vin fra Frankrig kommer fra Languedoc-Roussillon.

Velsmagende vin fra Languedoc

I regionen kan du finde et stort og bredt udvalg af Languedoc-vine, som du kan nyde både på en god hverdagsaften og til en festlig anledning.

Regionen har haft et blakket ry og har tidligere haft problemer med sit omdømme som ordinær vinregion. I mange år oplevede Languedoc-Roussillon-området en produktion af middelmådige vine, men en fornyelse af sorterne de sidste årtier, giver dig nu fine chancer for at finde en velsmagende vin fra området.

En vin fra Languedoc er typisk:

  • Moderne og eksperimenterende vin
  • Fransk Chardonnay-hvidvin
  • Frugtig og fyldig vin
  • Kvalitetsvin til en fornuftig pris

Nyd Languedoc til en velsmagende middag

Du har rig mulighed for at finde både rødvin, hvidvin, rosé- og dessertvin fra Languedoc-regionen, der som nævnt producerer en stor del af vin fra Frankrig.  

Skal du nyde et glas Languedoc vin til maden, anbefaler vi dig, at du matcher vinen med maden. Hvis du fx har lyst til at nyde en god og saftig bøf, anbefaler vi dig, at du vælger en fyldig rødvin med krydrede noter fra Languedoc. Det er en god huskeregel, at servere en krydret og kraftig vin til krydret og kraftig mad. Det er nemlig vigtigt, at vinen ikke overdøver maden – og omvendt.

Køb din vin online hos Winther vin

Hos Winther vin har vi et spændende og varieret udvalg af vine fra Languedoc regionen. Hvad end du ønsker at nyde en hvidvin, rødvin, rosé- eller dessertvin fra det sydfranske middelhavsområde, finder du flasken til vinhylden her.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at finde din Languedoc vin, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi guider dig med omhu og giver dig en oplevelse, der matcher vinens velsmagende karaktér.

grape fruits on the vines

Pinot Noir Druen

Pinot Noir: Dronningen af Vindruer Når vi taler om ædle druesorter, kan Pinot Noir ikke undlades. Dette er en druesort, der er kendt som “Dronningen af Vindruer,” og det er

Læs mere »
salmon sushi on a ceramic plate

Vin til sushi

Vin til Sushi Sushi er en gastronomisk oplevelse, og hvad bedre end at sammensætte to gastronomiske oplevelser. Med et måltid sushi og den rigtige vin kan oplevelsen nå nye højder.

Læs mere »
steak on table near wineglass

Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad Er du på udkig efter en vin til oksemørbraden, er du kommet det rette sted. Med udgangspunkt i den enkle version af oksemørbraden, skal denne suppleres med

Læs mere »
deer looking backwards

Vin til vildt

Vin til vildt Vildtsæsonen er skudt i gang, og den rette vin til middagen skal findes. Vinen fremhæver alle de gode smage i maden, og skal du have et måltid

Læs mere »
wine and pizza

Vin til pizza

Vin til pizza Hvis du gerne vil have endnu mere ud af smagsoplevelsen, når der skal pizza på bordet, er en god vin til pizza det oplagte valg. Men hvilken

Læs mere »
red meat with chili pepper and green spies

Vin til oksekød

Vin til oksekød Vin og oksekød er et sikkert match, men det kræver, at du vælger den rette flaske til lige netop det stykke kød, du planlægger at servere. Men

Læs mere »
Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner