399,00
1
1
Subtotal:  399,00

Subtotal:  399,00

Se kurvKasse

 399,00
1
1
Subtotal:  399,00

Subtotal:  399,00

Se kurvKasse

Vin leveret med kærlighed

At servicere dig bedst muligt og levere håndplukkede vinoplevelser, sanserne ikke glemmer, er fokus. 

Vin leveret med kærlighed

At servicere dig bedst muligt og levere håndplukkede vinoplevelser, sanserne ikke glemmer, er fokus. 

Hvad skal du spise?

Klik på ikon for at se komplimenterende vin

Oksekød

Vin der passer til oksekød

Ost

Vin der passer til ost

Svinekød

Vin der passer til svinekød

Pasta

Vin der passer til pasta

Fisk

Vin der passer til fisk

Fjerkræ

Vin der passer til fjerkræ

Hjortekød

Vin der passer til hjortekød

Lam

Vin der passer til lam

Bestsellers

Bland frit og få 6 stk prisen

Hos Winther Vin har vi en unik 6 styks pris, som ikke kan fås mange andre steder. Vi mener nemlig at du skal have muligheden for at blande 6 forskellige flasker, til en skarp pris.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder at du ikke længere behøver at købe en kasse af den samme vin, blot for at få en god pris. Her kan du få samme gode pris, men prøve flere forskellige flasker.

Vine fra hele verden

Gode Tilbud

Virkelig godt tilbud, super hurtig levering 
– Flemming

Super Udvalg

Super udvalg, super betjening og hurtig levering
– Heidi

God Service

Altid hurtig god service og hurtig levering
– Stefan

Månedens vin

Château Ramage La Batisse Haut-Médoc 2011 er en vin, der kun bliver bedre med alderen. Selvom den allerede er en fornøjelse at drikke nu, kan du med fordel gemme den i kælderen i yderligere 5-10 år for at opleve dens fulde potentiale

Lige nu er der tilbud på køb af bare 6 flasker se her

Nedsat lige nu

Gør en god handel. Køb lige nu til en rigtig god pris.

Køb et Gavekort

Skab glæde med et gavekort

grape fruits on the vines

Pinot Noir Druen

Pinot Noir: Dronningen af Vindruer Når vi taler om ædle druesorter, kan Pinot Noir ikke undlades. Dette er en druesort, der er kendt som “Dronningen ...
Læs mere →
salmon sushi on a ceramic plate

Vin til sushi

Vin til Sushi Sushi er en gastronomisk oplevelse, og hvad bedre end at sammensætte to gastronomiske oplevelser. Med et måltid sushi og den rigtige vin ...
Læs mere →
steak on table near wineglass

Vin til oksemørbrad

Vin til oksemørbrad Er du på udkig efter en vin til oksemørbraden, er du kommet det rette sted. Med udgangspunkt i den enkle version af ...
Læs mere →
deer looking backwards

Vin til vildt

Vin til vildt Vildtsæsonen er skudt i gang, og den rette vin til middagen skal findes. Vinen fremhæver alle de gode smage i maden, og ...
Læs mere →
wine and pizza

Vin til pizza

Vin til pizza Hvis du gerne vil have endnu mere ud af smagsoplevelsen, når der skal pizza på bordet, er en god vin til pizza ...
Læs mere →
red meat with chili pepper and green spies

Vin til oksekød

Vin til oksekød Vin og oksekød er et sikkert match, men det kræver, at du vælger den rette flaske til lige netop det stykke kød, ...
Læs mere →
palatable meat with sauce on white plate served on table

Vin til lam

Vin til lam Lammesteg er et fantastisk stykke kød, og derfor skal det naturligvis parres med en god vin, så du får den bedst mulige ...
Læs mere →
brown acorn near clear long stem wine glass

Vin til julemad

Vin til julemad Når julen banker på døren, handler det om at sammensætte en lækker julemenu med både mad og vin. Men hvad bør du ...
Læs mere →
gray and green duck wading

Vin til fjerkræ

Vin til fjerkræ Hvis du leder efter en god vin at servere til fjerkræ, så vil du have mange gode muligheder, der både befinder sig ...
Læs mere →

Få din vin som du vil have det

Mange online vinhandlere sælger kun hele kasser, altså minimum 6 stk. af deres flasker.

Det gør vi selvfølgelig også her hos Winther Vin, men istedet for at tvinge vores kunder til at købe 6 flasker af den samme vin når de handler, giver vi dem mulighed for selv at samle en kasse vin med lige præcis de flasker, som de ønsker.

Hertil får du også gratis fragt når du bestiller over 749,- kr, hvilket betyder at det bedste for vores kunder er at handle vin ind til hele måneden- eller størrer arrangementer.

Hvem er vi?

Winther Vin er en far & søn virksomhed der igennem snart 15 år har akkumuleret et stort sortiment af kvalitetsvin til priser alle har råd til.

Det startede som en fysisk butik der senere fik tilkoblet en webshop så hele Danmark kunne få adgang til vores kvalitetsbevidste sortiment.

Vi ved hvor vigtigt det er at få den rigtige vin hjem, som smager helt rigtigt. Derfor er vi altid klar med vejledning i på hjemmesiden lige så vel som i butikken.

Køb vin online

Hos Winther Vin ligger det os utrolig meget på sinde at vi kan stå inde for vores vine.
Vi har testet alle vores vine så vi kan stå inde for kvaliteten af dem overfor dig som gæst i vores butik – både fysisk i butikken i Birkerød og på nettet.

Hos Winther Vin mener vi at vin handler om oplevelser.
Det kan være oplevelser i smagen, duften og historien omkring vinen.
Det kan både være den måde en vin kan supplere og komplettere et måltid mad, eller en ost.

Det kan også være hvordan en vin kan være en oplevelse i sig selv.
Vi arbejder med ærlige priser og derfor behøves du ikke at købe en eller to hele kasser for at opnå en rabat.
Winther vin har eksisteret i 10 år og vi vil også i fremtiden servicere dig med nogle af de bedste vine på markedet.

I Winther vin er vi forhandlere af de traditionelle vintyper; rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin. Derudover forhandler vi portvin, dessertvin og kirsebærvin.

Vi har i Winther vin er stor kærlighed og passion til og for vin og vi tager derfor vin meget seriøst for at give den bedste oplevelse til dig som gæst hos Winther vin.

De vine vi ligger inde med at en blanding at store kendte vine fra klassiske vinlande som Italien, Frankrig og Tyskland, men også minde kendte vine, fra mindre vinlande.

Ved at have denne diversitet i vinene tror vi også på at der en vin for en hver smag og på den måde kan vi tilgodese en lang række af kunder med forskellige præferencer.

Hvorfor skal du handle i Winther vin?

I butikken i Birkerød er det muligt at smage på vinen, inden du køber den.
Hvis du ikke har smagt og imod al forventning skulle være kommet hjem med en vin, der ikke falder i din smag, kan du returnere de uåbnede resterende flasker.

Hvis du har holdt fest og har købt for mange flasker til hvad der blev drukket, kan du komme tilbage med flaskerne der ikke er blevet drukket.

Når du kommer til butikken, står vi klar til at hjælpe dig med valget af vin.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer og finder i fællesskab frem til hvilke flasker der vil være bedst til hvad du skal bruge dem til.

Winther vin er ikke kun en vinhandel

“Winther Vin er mere end en vinhandel – det er en oplevelse for enhver smag. Vi forstår, at vinvalg ofte afhænger af menuen, og vi værdsætter vigtigheden af at finde den perfekte vin til ethvert måltid. Vores ekspertise ligger i at matche vin med mad, hvilket gør hvert måltid fuldendt. Hos Winther Vin tror vi på, at den rette vin kan forvandle et godt måltid til en uforglemmelig oplevelse, hvor vinens nuancer fremhæver madens smagsprofiler. Abonner på vores nyhedsbrev for unikke tilbud og vininspiration.”

Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner