Månedens vin

Château Ramage La Batisse Haut-Médoc 2011 er en vin, der kun bliver bedre med alderen. Selvom den allerede er en fornøjelse at drikke nu, kan du med fordel gemme den i kælderen i yderligere 5-10 år for at opleve dens fulde potentiale

Lige nu er der tilbud på køb af bare 6 flasker se her

Bestsellers

Her ser du vores bedst sælgende vine

Nedsat lige nu

Gør en god handel. Køb lige nu til en rigtig god pris.

Hvad skal du spise?

Klik på ikon for at se komplimenterende vin

Oksekød

Vin der passer til oksekød

Ost

Vin der passer til ost

Svinekød

Vin der passer til svinekød

Pasta

Vin der passer til pasta

Fisk

Vin der passer til fisk

Fjerkræ

Vin der passer til fjerkræ

Hjortekød

Vin der passer til hjortekød

Lam

Vin der passer til lam

Køb et Gavekort

Skab glæde med et gavekort

Få din vin som du vil have det

Mange online vinhandlere sælger kun hele kasser, altså minimum 6 stk. af deres flasker.

Det gør vi selvfølgelig også her hos Winther Vin, men istedet for at tvinge vores kunder til at købe 6 flasker af den samme vin når de handler, giver vi dem mulighed for selv at samle en kasse vin med lige præcis de flasker, som de ønsker.

Hertil får du også gratis fragt når du bestiller over 749,- kr, hvilket betyder at det bedste for vores kunder er at handle vin ind til hele måneden- eller størrer arrangementer.

Hvem er vi?

Winther Vin er en far & søn virksomhed der igennem snart 15 år har akkumuleret et stort sortiment af kvalitetsvin til priser alle har råd til.

Det startede som en fysisk butik der senere fik tilkoblet en webshop så hele Danmark kunne få adgang til vores kvalitetsbevidste sortiment.

Vi ved hvor vigtigt det er at få den rigtige vin hjem, som smager helt rigtigt. Derfor er vi altid klar med vejledning i på hjemmesiden lige så vel som i butikken.

Køb vin online

Hos Winther Vin ligger det os utrolig meget på sinde at vi kan stå inde for vores vine.
Vi har testet alle vores vine så vi kan stå inde for kvaliteten af dem overfor dig som gæst i vores butik – både fysisk i butikken i Birkerød og på nettet.

Hos Winther Vin mener vi at vin handler om oplevelser.
Det kan være oplevelser i smagen, duften og historien omkring vinen.
Det kan både være den måde en vin kan supplere og komplettere et måltid mad, eller en ost.

Det kan også være hvordan en vin kan være en oplevelse i sig selv.
Vi arbejder med ærlige priser og derfor behøves du ikke at købe en eller to hele kasser for at opnå en rabat.
Winther vin har eksisteret i 10 år og vi vil også i fremtiden servicere dig med nogle af de bedste vine på markedet.

I Winther vin er vi forhandlere af de traditionelle vintyper; rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin. Derudover forhandler vi portvin, dessertvin og kirsebærvin.

Vi har i Winther vin er stor kærlighed og passion til og for vin og vi tager derfor vin meget seriøst for at give den bedste oplevelse til dig som gæst hos Winther vin.

De vine vi ligger inde med at en blanding at store kendte vine fra klassiske vinlande som Italien, Frankrig og Tyskland, men også minde kendte vine, fra mindre vinlande.

Ved at have denne diversitet i vinene tror vi også på at der en vin for en hver smag og på den måde kan vi tilgodese en lang række af kunder med forskellige præferencer.

Hvorfor skal du handle i Winther vin?

I butikken i Birkerød er det muligt at smage på vinen, inden du køber den.
Hvis du ikke har smagt og imod al forventning skulle være kommet hjem med en vin, der ikke falder i din smag, kan du returnere de uåbnede resterende flasker.

Hvis du har holdt fest og har købt for mange flasker til hvad der blev drukket, kan du komme tilbage med flaskerne der ikke er blevet drukket.

Når du kommer til butikken, står vi klar til at hjælpe dig med valget af vin.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer og finder i fællesskab frem til hvilke flasker der vil være bedst til hvad du skal bruge dem til.

Winther vin er ikke kun en vinhandel

Nej, slet ikke. Typisk vælger man vinen ud fra menuen, og ikke omvendt, så den passer til. Og det giver også god mening at gøre, da det ofte er maden ved et arrangement, middag eller en fest, som er er det mest omkostningstunge. Men god vin kan også koste penge og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af sin vin og vælge den med omhu efter menuen. En vin kan fuldende et måltid og det er svært at finde noget mere perfekt end et velafbalanceret måltid der har en vin som binder det hele sammen og portrætterer madens forskellige smage. Winter vin er også en slagterbutik. Du kan tilmeldelse dig vores nyhedsbrev og få en mail når vi slagter næste gang. Du kan bestille en perlerække af forskellige udskæringer fra både okse og gris. Her kan nævnes f.eks. en ½ gris, skinkeschnitzler, svinekam eller ribbensteg fra grisen og fra oksen er det klassiske udskæringer som mørbrad, bov, klump, eller højreb.
Indkøbskurv

Er du over 18 år?

Du skal bekræfte din alder for at handle hos Winther Vin.
Bekræft nedenunder at du er over 18 år.